Retail

professional minigehaktballetjesRetail is voor ons een belangrijke afzetmarkt. Meer dan de helft van onze producten vinden zijn weg naar Nederlandse supermarkten. De kans is dan ook groot dat u onze producten al jarenlang eet, wellicht zonder dat u zichzelf ervan bewust bent dat ze bij ons vandaan komen. Wij maken namelijk hoofdzakelijk Private Labels, voor eigenlijk alle Nederlandse supermarkten en discountketens. Naast de Nederlandse retail zijn onze producten ook verkrijgbaar bij diverse Belgische, Franse en Engelse retailers. Onze producten zijn te vinden in het koelvers of diepvries schap.

Assortiment
Bakx Foods staat al jaren bekend als leverancier van diepvriessnacks, met name gericht op saté producten en hamburgers. Wat niet iedereen weet is dat we de laatste jaren ons steeds meer richten op de koelvers keten. Vandaag de dag is dit de markt waar Bakx Foods het hardst groeit. De producten die we maken zijn met name tapas en snackproducten zoals kipspiesjes en gehaktballetjes.

Contact
Bent u op zoek naar een leverancier van koelverse of diepvries snackproducten? Neem dan eens contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring als Private Label producent luisteren we naar onze klanten en denken we proactief mee en geven u graag advies. Door deze manier van samenwerken hebben we al tal van succesvolle producten geïntroduceerd.

professional kipfiletspies10g

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01Privacyverklaring