Halal

Losse pijnboompittenkappertjes 2

Vandaag de dag is de vraag naar halal specialiteiten groot. Naast ons gebruikelijke assortiment produceren wij dan ook een brede range aan halal producten. Onze halal producten zijn voorzien van een unieke traditionele kruiding die aansluit bij de vraag van de consument. Naast de traditionele halal producten zoals cevapcici, adana en döner kebab produceren wij onder andere ook (rundvlees)hamburgers, frikandellen en ribburgers. Onze producten worden zowel in Nederland als in Europa verkocht in diverse afzetmarkten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze halal producten onder een Private Label te produceren.

Certificering
Vanzelfsprekend zijn wij halal-gecertificeerd (door de halal-certificeringsdienst Halal Quality Control), zodat alle producten voldoen aan de strengste kwaliteits- en halal-eisen. Dit certificaat is erkend door de internationale organisatie World Halal Food Council (WHFC). Wij hechten veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit, transparantie en strenge wetgeving binnen deze productieketen.

Contact
Bent u op zoek naar een leverancier van halal producten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om het onderscheid te maken binnen dit segment.

Halal Quality ControlDonerKebab Professioneel

 

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01Privacyverklaring