Foodservice

kokxmaatjes gebakken bacon flakes losDe horeca en cateringmarkt, oftewel de foodservice markt, is voor ons een belangrijke branche. Met onderscheidende producten en concepten kunnen wij goed en flexibel inspelen op de wensen van onze foodservice klanten. Zowel onder ons eigen Bakx merk als onder Private Label, zowel diepvries als koelvers verpakt. Wij werken ook al jaren succesvol samen met nagenoeg alle Nederlandse en Belgische foodservice grossiers en organisaties.

Assortiment
Bakx Foods staat al jaren bekend als producent van diepvriessnacks zoals grillburgers, hamburgers, kipburgers en satéproducten.

Naast het bestaande assortiment heeft Bakx een nieuw foodservice merk: Foodworks. Het Foodworks assortiment omvat hoogwaardige convenience producten van uitmuntende kwaliteit. Daarnaast produceren wij ook een uitgebreid assortiment aan Private Label producten.

Contact
Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of in één van de vele Private Label mogelijkheden, neem dan even contact met ons op. Onze jarenlange ervaring binnen foodservice en onze flexibiliteit hebben er voor gezorgd dat we langdurige relaties hebben opgebouwd binnen de foodservicemarkt.

Grillburger Professioneel 55gr 1

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01Privacyverklaring