Duurzaamheid

Losse augurk 2Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt in onze samenleving steeds belangrijker. Als bedrijf dat midden in deze maatschappij staat zijn we hier ons dan ook van bewust. Wij streven naar een goede balans tussen maatschappij, milieu en rendement. Wij proberen het milieu zo min mogelijk te belasten door middel van verschillende initiatieven, bijvoorbeeld door het optimaliseren van onze verpakkingen voor passende logistiek en het minimaliseren van energieverbruik en afval.

Wij mogen het Beter Leven keurmerk voeren van de Dierenbescherming. Het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming borgt dat er diervriendelijker gewerkt is en heeft 3 niveaus, zichtbaar door 1, 2 of 3 sterren. Meer informatie, zie www.beterlevenkeurmerk.nl. Inmiddels zijn o.a. gehaktballetjes verkrijgbaar met dit keurmerk.

Naast vleessnack producent zijn we ook producent van vlees vervangende producten. Deze duurzame trend is nog steeds groeiende. Door middel van productontwikkeling en innovatie proberen we in te spelen op de vraag van de consument.

De bereiding van snacks in een combisteamer (hete lucht bereiding) brengen we ook onder de aandacht bij onze klanten. Deze bereidingswijze wint steeds meer terrein ten opzicht van frituren. Het is een gezonder alternatief, biedt gemak en het geeft geen ongewenste geur. Op beurzen bereiden we onze producten ook in een combisteamer om onze klanten hier kennis mee te laten maken.

JBL

Losse gehaktbal

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01Privacyverklaring