Nieuws

Beursagenda

De drukke maanden met voorjaarsbeurzen zit er weer bijna op. We hebben veel relaties gesproken, nieuwe contacten gelegd en veel bezoekers kennis laten maken met onze producten. We gaan ons de komende weken weer voorbereiden op de beurzen na de zomerperiode. Zet ze vast in je agenda:

 

horeca beurs loho download BBB 2016 600
Horeca Beurs Noord Brabant 11-12 september Autotron Rosmalen Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 september Rotterdam Ahoy BBB Maastricht 9 t/m 11 oktober MECC Maastricht

 

 


 

Beursagenda maart

We hebben de Horecava net achter de rug en de volgende beurzen dienen zich alweer aan. Tijdens deze beurzen ben je van harte welkom om onze stand te bezoeken en kennis te maken met onze producten. We zijn in maart op de volgende beurzen te vinden:

FoodExpo Logo

13 en 14 maart
Foodexpo Zeeland
Goes

HorecaFoodInspiratie Logo

20 en 21 maart
Horeca & Food Inspiratie beurs
Venray

nhhb logo

27 en 28 maart
Noord Hollandse Horeca Beurs
Alkmaar

 


 

Horecava 2017

Horecava 2017 was een succes!

De Horecava zit er weer op. Deze vakbeurs is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie en uiteraard waren wij daarbij. Het was weer een succesvolle editie met lekkere producten, veel interessante ontmoetingen en leuke reacties. Wellicht heeft u tijdens de Horecava geprofiteerd van de stapelkorting door een hoge toren te stapelen van onze PUUR! dozen. Een actie die voor velen een leuke korting heeft opgebracht. Wij hebben in ieder geval weer ontzettend genoten en hopen u volgend jaar weer terug te zien.

 

 

 

 

 


Bakx Winnaar NOTP 

Winnaar één jaar lang gratis rundvleeshamburgers PUUR!

Tijdens Sligro in Concert maakte je kans op één jaar lang gratis rundvleeshamburgers PUUR! Met een actieflyer kon je de unieke code activeren op de website. Hier is een winnaar uit de bus gekomen, namelijk Plaza Polar Bear uit Roosendaal. Naast een mooie waardebon en bosje bloemen hebben ze ook een echte lederen Witloft schort in ontvangst mogen nemen. We willen Plaza Polar Bear van harte feliciteren met deze prijs!

 

 

 


 

image006Beleef – Food, Drinks & More - Hardenberg

7 t/m 9 november 2016

Dé regionale horeca vakbeurs, Horeca & Food Inspiratie Hardenberg, gaat verder als Beleef – Food, drinks & more. Het nieuwe beursconcept wordt gelanceerd in Evenementenhal Hardenberg op 7, 8 en 9 november 2016 en staat helemaal in het teken van Proeven, Beleven en Netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer. Wij nodigen je van harte uit om onze stand in hal 1 te bezoeken en kennis te maken met onze producten.

 


 

Logo Horecava 2017 NL RGBHorecava – Amsterdam

9 t/m 12 januari 2017

Dé ontmoetingsplek voor professionals in de foodservice industrie. Wissel ervaringen en ideeën uit en laat je inspireren tijdens de 61e editie van de Horecava van 9 t/m 12 januari 2017.
Kom ons bezoeken in Hal 11, stand 11.210.

 


 

OSI Group neemt meerderheidsbelang in Baho Food

De Amerikaanse vleesverwerkingsconcern OSI Group heeft een meerderheidsbelang genomen in het Nederlandse Baho Food, moederbedrijf van 5 vleeswaren- en snackfabrikanten. OSI is een sterke wereldwijd opererende onderneming met ruim 20.000 medewerkers in meer dan 60 productielocaties verdeeld over 17 landen. Door de overname van Baho Food wil zij haar positie op de Europese markt verder verstevigen.

John Balvers, Managing Director van Baho Food geeft aan blij te zijn om deel te worden van OSI. "OSI heeft goede relaties met zowel consumenten als leveranciers. Baho Food zal door de overname kunnen leren van de ervaring en kundigheid van OSI. Wij willen verder groeien. Met het oog daarop waren we al langer op zoek naar een goede partner in de branche." Afgesproken is dat Balvers en zijn managementteam Baho Foods zullen blijven leiden.

Voor het officiële persbericht klik hier.

 


 

NIEUW: Animatiefilmpje Kokxmaatjes

Op onze website heb je vast al het een en ander gelezen over onze Kokxmaatjes, maar er is nu ook een animatiefilmpje beschikbaar!


 

Bakx SKMBT

Lunchspecial: Streetfood naar een hoger niveau

Tegenwoordig is een broodje hamburger niet meer van de lunchkaart weg te denken. Je kunt de meest creatieve lunchgerechten maken. Het gaat daarbij om het samenspel tussen brood en vulling. Met onze PUUR! burgers en gehaktbal creëer je een onderscheidend, verantwoord broodje in een handomdraai. Helemaal inspelend op de trend: lokale producten van Hollandse bodem, van dichtbij is eerlijk en herkenbaar. In het artikel ‘Streetfood naar een hoger niveau’ van de Lunchspecial lees je hier alles over. Dit blad vind je als extra editie bij de vakbladen Misset Horeca, Misset Catering, Bakkerswereld, Vleesmagazine en Snackkoerier.

 

 

 


 

Kokxmaatjes bij SnackpointProef nu onze Kokxmaatjes bij één van de Snackpoint vestigingen!

Nieuw op de kaart bij alle Snackpoint vestigingen in Nederland: Saté Java. Gemaakt met de heerlijke Bakx Kokxmaatjes kipfiletblokjes en baconflakes! Met de producten van Kokxmaatjes kan je eindeloos variëren, van soepen tot salades en quiches. Snackpoint heeft de Kokxmaatjes gebruikt in een heerlijk Oosters gerecht. Ga nu langs bij één van de Snackpoint vestigingen en proef de Kokxmaatjes zelf!

 

 

 

 


 

Porc Rib bij SnackpointBroodje Porc Rib bij Snackpoint

Bakx Foods introduceerde onlangs de Bakx Porc Rib; een voorgegaarde varkensvleessnack met stukjes ui. De Porc Rib is onderdeel van het Bakx Professional assortiment. Snackpoint heeft het Fanbroodje Porc Rib XXL op de kaart gezet met BBQ-saus, cheddar cheese, crispy bacon en gefrituurde uienringen. Ga nu langs bij één van de Snackpoint vestigingen en proef de Porc Rib zelf!

 


 

260116 Bakx collage 01

 


 

Winnaars WITLOFT schorten tijdens Horecava

Horecava2016 6TIjdens de Horecava valt er ieder uur een origineel leren WITLOFT te winnen!

De gelukkige winnaars van 11 januari zijn: Foodmaster Laren, Johnny's Taria Bruinisse, Restorette West Oss, Citysnacks Beverwijk, Cafetaria de Zalm Brakel, Het Wapen van Elst en Foodmaster Marktzicht Wormerveer.

De gelukkige winnaars van 12 januari zijn: Trefpunt Terheyden, Lekkerrr Ouddorp, Akzo Nobel Sassenheim, Cafetaria De Lekkere Winkel Zoetermeer, Smulhuis Reusel, Foodmaster Waalwijk en Snackpoint Zöstere.

De gelukkige winnaars van 13 januari zijn: Restaurant Spitsheuvel Amersfoort, De Kemphaan Zwaansehoek, Snack Easy Zandvoort, Minisnackbus Bovenkarspel, Cafetaria De Steiger Medemblik.

De gelukkige winnaars van 14 januari zijn: M. Croes Rotterdam, BBQ Compleet Haarlem.

Het schort komt zsm jullie kant op. Veel plezier ermee!

 


 

Eerste dag Horecava groot succes!

Horecava2016 5Horecava2016 4Gisteren ging de Horecava van start met een geweldige eerste dag voor Bakx Foods. Bakx is aanwezig met een opvallende stand om de food professionals kennis te laten maken met haar vernieuwende lijnen Puur! en Kokxmaatjes. Een kennismaking is natuurlijk niet compleet zonder de producten ook daadwerkelijk te proeven. Daarom kan iedereen die langskomt o.a. een heerlijke Spicy burger of Hawaii wrap komen proeven die live worden klaargemaakt met de producten uit de Puur! en Kokxmaatjes lijn. Bovendien valt er elk uur een uniek leren WITLOFT schort te winnen. Iedereen is van harte welkom bij stand 09.322.

De Horecava duurt nog tot en met 14 januari 2016!

 


 

Bakx Foods presenteert nieuwe trends in vleessnacks tijdens Horecava 2016!

Om pro actief in te spelen op de wensen van de consument is het als producent belangrijk om innovatief te blijven. Bakx Foods richt zich met haar vernieuwende lijnen dan ook 100% op de toekomst. Als je kijkt naar de foodmarkt zijn er een aantal trends duidelijk zichtbaar. Denk hierbij aan maatschappelijk verantwoorde producten, verminderd gebruik van E-nummers en makkelijk te portioneren producten. Met de nieuwe PUUR! lijn, de Kokxmaatjes en uitbreiding van het Bakx Professional assortiment positioneert Bakx Foods zich dan ook als voorloper op de markt. Lees hier meer over de ontwikkelingen van Bakx Foods en wat u kunt verwachten tijdens de Horecava 2016.

 


 

Horecava 2016 LogoBakx Foods op Horecava 2016!

Het aftellen is naar de Horecava 2016 is begonnen en wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkkomen in onze stand tijdens de 60ste editie van de Horecava in de RAI Amsterdam op 11 t/m 14 januari 2016. Dé ontmoetingsplek voor professionals in de foodservice industrie. Wissel ervaringen en ideeën uit en laat je inspireren. Wij nodigen je van harte uit om onze stand (Hal 9, 09.322) te bezoeken en kennis te maken met onze nieuwe producten. Tot dan!

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01