Foodworks

foodworks logo

foodworks angus burgerNaast het bestaande assortiment heeft Bakx een nieuw foodservice merk: Foodworks. Het Foodworks assortiment omvat hoogwaardige convenience producten van uitmuntende kwaliteit. Foodworks hanteert standaarden die ver boven de vereisten liggen. We maken gebruik van ultramoderne productiefaciliteiten en de beste ingrediënten. Daarnaast garanderen we volledige transparantie, van de boer tot het eindproduct. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen.

Burger en Nuggets. Dat zijn de Foodworks producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Onze rundvleesburgers zijn uitermate geschikt voor elke Foodservice onderneming. Beschikbaar in diverse gewichtsklassen en (vlees)samenstelling. Onze kip nuggets zijn gecoated met een dun krokant laagje en licht goud gebakken, precies zoals ze bedoeld zijn. Doordat ze gemaakt zijn met alleen de beste ingrediënten zijn ze een gegarandeerd succes bij elke liefhebber.

Benieuwd naar het Foodworks assortiment? Neem dan een kijkje op de website van Foodworks of neem even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. We kunnen u toelichting geven over welke producten er in Nederland verkrijgbaar zijn.

Bestel hier nu ook kip nuggets bakjesBestel kipnuggets button1

FOODWORKS Chicken Nuggets Premium

 

Bakx Foods BV
De Run 4463
5503 LS Veldhoven

  Tel: +31 (0)40 255 80 00
Fax: +31 (0)40 255 80 26
  E-Mail: sales@bakx.nl  

 

 

KvK 10034965
BTW NL0075.13.197.B01

 

Linkedin logo

 

OSI logo 01